Opendeurdag – Inschrijvingen

Opendeurdag

Zaterdag 9 mei tussen 14:00 en 17:00

Wij openen onze deuren voor u op zaterdag 9 mei. Tussen 14:00 en 17:00 leiden wij u met veel plezier rond in onze school. Die dag is het alvast mogelijk om in te schrijven.

U wenst in te schrijven?

U kan bij ons inschrijven vanaf 1 maart.

Momenteel kunnen wij u helaas niet persoonlijk op het College ontvangen.

U kan bij ons terecht met vragen in verband met inschrijvingen op info@collegeessen.be en telefonisch op 03 667 20 51. U kan hier ook onze info-brochure raadplegen.

Als u dit wenst, kan u zich alvast via digitale weg inschrijven.

  • U stuurt het ingevulde en gehandtekende aanmeldformulier naar info@collegeessen.be (liefst in .pdf-formaat). U kan het formulier hier downloaden. Mocht het nodig zijn, helpen we u graag bij het invullen van dit formulier.
  • We ontvangen graag ook een digitale versie (liefst .pdf-formaat) van de voor- en achterkant van de identiteitskaart van uw zoon/dochter.
    Heeft u dit document niet, dan kan u ons een ander officieel document bezorgen waarop de schrijfwijze van de naam van uw kind vermeld staat.
  • We nodigen u graag later persoonlijk uit.

Wanneer de situatie terug genormaliseerd is, kan u inschrijven

  • op het secretariaat: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 17:00 en woensdag van 8:00 tot 12:30 of na afspraak
  • op onze opendeurdag van zaterdag 9 mei 2020 van 14:00 tot 17:00
  • tijdens de eerste week van de zomervakantie van 9:00 tot 17:00

Bij inschrijving vragen wij:

  • een document waarop de officiële schrijfwijze van de naam van uw kind vermeld staat: een identiteitskaart, (een uittreksel uit) het trouwboekje of de geboorteakte bijvoorbeeld
  • het rijksregisternummer van uw kind

Wij helpen u bij het invullen van het aanmeldingsformulier. U kan het formulier hier downloaden en eventueel al voorbereiden.

Voor het schooljaar 2020-2021 is de vastgelegde capaciteit voor het eerste leerjaar A op onze school 120 leerlingen.