Welkom op het College

Onze klassieke opendeurdag van 9 mei kan niet doorgaan.

De school zal niet open zijn om gasten te ontvangen. Daarom nemen we u hier virtueel mee in ons schoolleven (een laptop of pc geeft u de beste kijkervaring).

Ons secretariaat staat ter beschikking voor alle individuele info. Neem contact op via telefoon op 03 667 20 51 of via info@collegeessen.be en dan zullen we u zo goed mogelijk verder helpen. Bij concrete vragen brengen we u bv. graag in gesprek met een vakleerkracht of met onze zorgcoördinator.

Bent u op zoek naar ons studieaanbod, lessentabellen, ons pedagogisch project, sfeerbeelden, info over de bereikbaarheid van het College, …
dan raden we u aan even verder op onze website rond te kijken.

U vindt ook nog heel wat info in onze brochure.

U wenst in te schrijven?

Momenteel kunnen wij u helaas niet persoonlijk op het College ontvangen.

U kan bij ons terecht met vragen in verband met inschrijvingen op info@collegeessen.be en telefonisch op 03 667 20 51. U kan hier ook onze info-brochure raadplegen.

Als u dit wenst, kan u zich alvast via digitale weg inschrijven.

  • U stuurt het ingevulde en gehandtekende aanmeldformulier naar info@collegeessen.be (liefst in .pdf-formaat). U kan het formulier hier downloaden. Mocht het nodig zijn, helpen we u graag bij het invullen van dit formulier.
  • We ontvangen graag ook een digitale versie (liefst .pdf-formaat) van de voor- en achterkant van de identiteitskaart van uw zoon/dochter.
    Heeft u dit document niet, dan kan u ons een ander officieel document bezorgen waarop de schrijfwijze van de naam van uw kind vermeld staat.
  • We nodigen u graag later persoonlijk uit.

Wanneer de situatie terug genormaliseerd is, kan u inschrijven

  • op het secretariaat: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 tot 17:00 en woensdag van 8:00 tot 12:30 of na afspraak
  • tijdens de eerste week van de zomervakantie van 9:00 tot 17:00 (tot en met zaterdag 4 juli 2020)
  • in augustus: het secretariaat is terug open vanaf maandag 17 augustus (9:00-17:00)

Bij inschrijving vragen wij:

  • een document waarop de officiële schrijfwijze van de naam van uw kind vermeld staat: een identiteitskaart, (een uittreksel uit) het trouwboekje of de geboorteakte bijvoorbeeld
  • het rijksregisternummer van uw kind

Wij helpen u bij het invullen van het aanmeldingsformulier. U kan het formulier hier downloaden en eventueel al voorbereiden.

Voor het schooljaar 2020-2021 is de vastgelegde capaciteit voor het eerste leerjaar A op onze school 120 leerlingen.