Rommeshoeffeest 2019

Naar jaarlijkse gewoonte willen we u graag uitnodigen op ons Rommeshoeffeest. Dit schooljaar gaat ons feest door op zaterdag 5 oktober. Kan je de menu’s hierboven niet goed lezen, dan vind je de digitale uitnodiging hier. Geef je bestelling door via het schoolsecretariaat, rommeshoeffeest@collegeessen.be, of 03/667 20 51. Je reserveert best zo snel mogelijk. De plaatsen zijn beperkt. Als je met bekenden een tafel deelt, vragen we om slechts één naam per tafel op te geven. Ons restaurant is open van 17.00 tot 21.00 uur.

Onze leerlingen zetten hun beste artistieke beentje voor in de gloednieuwe ‘Grote Rommeshoefshow’ in refter 2 vanaf 20u00. Heb je geen zin om uitgebreid te dineren, maar wel bij te praten met (oude) vrienden? In de sporthal kan je steeds terecht voor een vers stukje pizza.

Alvast tot dan!

Directie, leerkrachten en leerlingen

Dit jaar steunen we vzw Bloemenstad

De VZW bloemenstad organiseert kampen, vakanties en activiteiten voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze pure vrijwilligersorganisatie kiest vooral voor mensen uit een kansarme omgeving. Daarnaast is het hun bedoeling dat jonge vrijwilligers vanaf 16 jaar die mee op stap gaan de kans krijgen om te groeien en om verantwoordelijkheden op te nemen. Samen kunnen ze zo hun grenzen verleggen. Deze VZW is één van de projecten van de Broeders van Liefde.