Start inschrijvingen voor het 2de t/m het 6de jaar.

.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De open inschrijvingen voor alle leerjaren (behalve het 1ste jaar) starten op 17 april 2023 (eerste schooldag na de paasvakantie). Deze inschrijvingen werken niet met een aanmeldsysteem. U dient hiervoor op school langs te komen na het maken van een afspraak. Meestal hebben we voldoende plaatsen beschikbaar voor alle geïnteresseerden. Mochten we echter toch het maximum bereiken voor een klas of richting dan volgt een volzetverklaring. Deze zal ook steeds vermeld worden op de website van de school. We kunnen uw kind dan op de
wachtlijst plaatsen en u wordt vervolgens gecontacteerd als er een plaats beschikbaar komt. (Deze lijst wordt gevolgd tot de 5de schooldag van oktober, daarna komt deze te vervallen).

Hebt u graag meer informatie over de school, dan neemt u best contact op met de school om een afspraak te maken. Dan geven wij graag extra uitleg.

Hoe maak ik een afspraak:

U kan de school steeds bereiken op het nummer 03.667.20.51 op schooldagen tussen 8.15u en 17.00u – op woensdag tot 12.15u, of via mail: info@collegeessen.be.

Wat breng ik mee voor een inschrijving:

  • Identiteitsbewijs (eID) waarop ook het rijksregisternummer vermeld wordt;
  • Het laatste schoolrapport;
  • Medische attesten of attesten i.v.m. leer- en ontwikkelingsproblemen (bv. dyslexie, dyscalculie, AD(H)D,…) indien van toepassing;
  • Voor de eerstejaars: BaSO-fiche;
  • Het oriënteringsattest, als je dit van de vorige school meegekregen hebt.